Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo već gleda ka novembru i meču sa Srbijom u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru.

Put do direktnog plasmana tamo će tražiti Srbija i Portugal u međusobnom meču, 14. novembra, posle beogradskih 2:2 iz marta ove godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija, nakon trijumfa protiv Luksemburga u subotu ima bod više od Portugala u grupi A (14 naspram 13), ali i utakmicu više.

„Uvek je isti ponos kada predstavljam svoju zemlju i oblačim naše boje. Još jedan test, još jedan test, pratimo jedan drugoga i imamo istu ambiciju, u snovima i ka nepromenjivom cilju koji smo odredili – da igramo na istorijskom Svetskom prvenstvu u Kataru 2022“, rekao je Ronaldo u subotu.

Njegov nacionalni tim 12. oktobra igra protiv Luksemburga kao domaćin, zatim protiv Irske 11. novembra i na kraju protiv Srbije 14. novembra.

Srbija sa druge strane ima još takmičarski meč protiv Azerbejdžana, pa onda revijalni protiv Katara i na kraju Portugal.

„Rekordi u uvek neverovatni, ali oni koji dolaze u službi nacionalnog tima su uvek posebna dimenzija. Imam 181 utakmicu u dresu Portugala i isto toliko razloga da budem ponosan. Dao sam gol protiv 46 različitih zemalja i to je nešto što nikad nisam mislio da će biti moguće. Ali, ne zaustavljamo se ovde, borimo se za više. Moćni Portugal“, napisao je Ronaldo u nedelju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Podsećamo, on je u martu bacio kapitensku traku na teren stadiona „Rajko Mitić“, kada Portugalcima nije priznat pogodak koji je dao upravo Kristijano u nadoknadi meča.

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Utakmice Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže (PROMO)

BONUS VIDEO: Najzanimljiviji detalji meča Srbije i Luksemburga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare