LUXEMBOURG vs SERBIA na Stade de Luxembourg. Luksemburg
Foto: Nebojsa Parausic/FSS

Srpski fudbaler Dušan Vlahović postigao je pobedonosni gol protiv Luksemburga, a dan kasnije Dušanov trener iz Fjorentine kaže da veruje u njega.

Vinčenco Italijano smatra da će Vlahović nastaviti da pruža maksimum i u dresu Fjorentine, uprkos pričama o njegovom odlasku iz kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

Pregovori Dušanovih predstavnika sa Fjorentinom su propali, jer Srbin nije prihvatio novi ugovor i povećanu platu, ali i dalje je ugovorno vezan do leta 2023. godine.

„Dušan je ozbiljan profesionalac i još uvek ima dve godine ugovora, pa će dati sve za Fjorentinu. Verujem da kad mora da izađe na teren, da će uvek igrati jako i da problemi van terena neće ometati i zaustaviću se ovde“, rekao je Italijano.

Upravo kao tandem Italijano i njegove kolege iz stručnog štaba i gledaju Vlahovića i Kokorina, što znači da ne nameravaju baš odmah da Srbinu odmah nađu alternativu, koju su mediji u Italiji tražili u Andrei Belotiju i drugim igračima.

„Pričati o tome kako ćemo ga zameniti u prvom sledećem prelaznom roku, za tri meseca, nema baš mnogo smisla. Imamo Aleksandra Kokorina i moramo da pokušamo da izvučemo maksimum iz njega“, rekao je Italijano za Korijere delo Sport.

Podsećamo, Vlahović je u subotu uveče postigao gol i za Srbiju u meču sa Luksemburgom (1:0), a za klub je bio strelac četiri puta na sedam mečeva ove sezone.

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Utakmice Srbije u kvalifikacijam za Svetsko prvenstvo 2022. godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta (PROMO)

BONUS VIDEO: Veljkovićeva i Vlahovićeva magija dovoljna za trijumf Srbije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar