Foto: Phil Oldham / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kristijano otvorio dušu.

Kristijano Ronaldo je izazvao mnogo pažnje čitave sportske javnosti kritikama na račun Mančester junajteda, ali je tokom intervjua Pirsu Morganu otkrio i detalje događaja koji je ujedinio fudbalski svet u podršsi reprezentativcu Portugala.

PROČITAJTE JOŠ...

Ronaldo i supruga Georgina trebalo je da dobiju blizance, ali je tokom porođaja u aprilu dečak preminuo, zbog čega je čuveni fudbaler dobio podršku gotovo svih ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu, zbog čega je mnogo puta izrazio zahvalnost.

A Ronaldo je Morganu otkrio kako je izgledao dolazak kući i susret sa najmilijima kada je morao da saopšti strašne vesti:

„Kada je Georgina došla kući sva druga deca počela su da pitaju: ‘Gde je drugo dete? Gde je druga beba?’ Seli smo za sto i stalno su pitali gde je. Nedelju dana kasnije, rekao sam joj da budemo iskreni sa decom. Da im kažemo im da je Anhel, tako smo hteli da ga nazovemo, otišao u raj. Deca su sve razumela. Pričali su: ‘Tata, ja sam mu ovo napravio’, a onda su uperili prst u nebo. Najviše mi se sviđa što je on deo njihovog života. Neću da lažem decu, rekao sam im istinu, ali to je bio težak proces.“

Kako je otkrio, pepeo svog sina i oca Hosea koji je preminuo 2005. godine čuva u kući:

„Oni su sa mnom. Želim da ih čuvam do kraja života, ne da ih prospem u okean. Stalno razgovaram sa njima. Pomažu mi da budem bolja osoba, bolji čovek i bolji otac“, rekao je Ronaldo.

To je uticalo i na ostatak porodice:

„Na neki način sam postao bolji otac ostaloj deci. Postao sam bolji prijatelj sa njima, zbližili smo se još više“, rekao je Ronaldo.

BONUS VIDEO Skinuo albanski dron i „ukrao“ gol Ronaldu, a supruga ga pitala kako će da žive 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar