Foto: EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Saigrač ih odao, Fernandeš potvrdio.

O susretu Kristijana Ronalda i Bruna Fernandesa brujala je čitava fudbalska javnost, a sada je poznato i šta je Ronaldo rekao saigraču iz reprezentacije Portugala i Mančester junajteda.

PROČITAJTE JOŠ...

Fernandeš je po ulasku u svlačionicu reprezentacije Portugala poprilično hladno pozdravio saigrača samo mu pruživši ruku, nakon čega je ostale fudbalere zagrlio, a kako je taj trenutak zabeležila i kamera, ubrzo se širom sveta pronela priča kako je Fernandeš ljut na Ronalda zbog istupa u javnost i napada na klub u kom obojica igraju.

No, Žoao Mario, fudbaler Benfike, pojasnio je šta se izdešavalo.

„Bila je to šala među njima jer je Bruno kasnio, bio je jedan od poslednjih koji su stigli, pa ga je Kirstijano pitao da li je došao brodom. Razumem da je moguće sve shvatiti na razne načine, ali njih dvojica imaju sjajan odnos. Juče su bili ceo dan zajedno, ne postoji nikakav problem“, otkrio je Mario.

Portugalci će prvi meč na Svetskom prvenstvu u okviru grupe H odigrati protiv Gane 24. novembra, nakon čega slede dueli sa Urugvajem 28. novembra, te Korejom za kraj grupne faze 2. decembra.

BONUS VIDEO Srbija će ga zauvek slaviti: Dao je najslađi gol Brazilu – da osvojimo Svetsko prvenstvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar