Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Nastavak haosa.

Saga o odnosu Kristijana Ronalda i Mančester junajteda dobila je nastavak nakon što je objavljen novi deo njegovog intervjua sa Pirsom Morganom.

PROČITAJTE JOŠ...

Portugalac nije štedeo svoj aktuelni klub:

„Bio sam blizu Mančester sitija 2021. godine, i bio sam iznenađen jer su stvarno jako pokušavali da me dovedu. Ali moje srce, moja istorija sa Mančester junajtedom, ser Aleks Ferguson su napravili razliku. Srce je bilo glasno u tom trenutku.

Misllio sam da će sve biti drugačije nego pre 13 godina, ali sam bio iznenađen na loš način. Sve je bilo isto. Izgleda kao da igračima mlađe generacije nije stalo. Nemaju glad.“

Potom je pojasnio:

„Ne slušaju… Neki da, ali većina ne. Što me ne iznenađuje jer mnogi neće imati mnogo uspeha. Diogo Dalot je mlad, veoma profesionalan i nemam sumnje da će postići dosta. Takođe i Lisandro Martinez, ali i Kazemiro, iako je stariji.“

Nije štedeo ni upravu:

„Bio sam srećan jer sam radio sa Ole Gunarom Solskjerom, bar taj kratak period. Dobro iskustvo. On je veoma dobar momak sa dobrim srcem. Kad otpustite nekog takvog, morate da dovedete vrhunskog menadžera. a ne sportskog direktora. Uvek sam bio okružen najboljim trenerima na svetu – Zinedinom Zidanom, Karlom Ančelotijem, Žozeom Murinjom, Fernandom Santošem, Maksom Alegrijem… I stekao sam određeno iskustvo učeći od njih“, dodao je Ronaldo.

BONUS VIDEO Katar 2022 Lična karta – Nemanja Radonjić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar