Foto: EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Udarac Kristijana Ronalda koji je Stefan Mitrović izbacio iz gola kako je naknadno na snimku utvrđeno, ne prestaje da izaziva kontoverze, kritike i šale. Ipak, mnogo je onih koji brane Portugalca, a najdalje je otišla njegova sestra Katja Aveiro.

Ona je imala posebno objašnjenje za trenutak kada je Ronaldo pobesneo i napustio teren pre kraja utakmice i u besu bacio kapitensku traku.

PROČITAJTE JOŠ

„Portugalija je opljačkana na skandalozan način. Kristijanu je poništen čist gol i on je reagovao revoltirano. Ne može da gleda kako neko to radi njegovoj Portugaliji. Ipak, pokazao je i neverovatnu smirenost i hladnoću jer je njegova namera bila da kapitensku traku baci sudiji u lice. Kritikuju ga za ono što je uradio i takve ‘stručnjake’ jednostavno ne mogu da slušam“, napisala je Aveiro na Instagramu.

Iz ove izjave ispada da je Kristijano Ronaldo pokazao veliku dozu smirenosti, pa je teško zamisliti kako bi bilo da je stvarno pobesneo prema tumačenju Katje Aveiro.

Inače, bivši reprezentativac Portugala Fernando Meira kritikovao je Ronalda za njegovo ponašanje, smatrajući da je za igrača njegove reputacije to neprihvatljivo

U 3. kolu kvalifikacija Srbija od 18 časova gostuje Azerbejdžanu, a Portugalija se od 20:45h sastaje sa Luksemburgom.

Sestra kristijana Ronalda post na instagramu
Foto: Printscreen/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar