Foto ilustracija: Printscreen Youtube

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi odgovarao je na pitanja novinara pred meč sa Azerbejdžanom, ali je deo konferencije posvetio i pitanju o Kristijanu Ronaldu.

NE PROPUSTITE I OVO:

Potez Portugalca koji je bacio kapitensku traku i napustio teren stadiona „Rajko Mitić“ još bruji fudbalska Evropa, jer je Ronaldo bio besan što mu nije priznat gol.

On je iskoristio lošu reakciju Marka Dmitrovića i šutirao je u 93. minutu u gol, da bi loptu iz njega uklizavanjem izvadio Stefan Mitrović.

„Utakmica se završila 2:2 i ne želimo više da razmišljamo o tome. Koncentrisani smo isključivo na duel protiv Azerbejdžana, to nam je sada najvažnije“, rekao je Stojković, upiten da prokomentariše spornu situaciju.

Portugal je u prvom poluvremenu vodio 2:0 pogocima Dioga Žote, ali su poravnali Aleksandar Mitrović u 46. i Filip Kostić u 60. minutu.

Srbija i Portugal su se sastali i pre godinu i po dana u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, kada su Portugalci bili uspešniji sa 4:2 u Beogradu. Treći gol za goste je u 80. minutu tada dao Ronaldo, za koga Piksi tvrdi da je bio u ofsajdu.

„Ali, ako se već bavite onim što je prošlo i ako poredite sporne situacije, podsetiću vas da je Ronaldo u prethodnom ciklusu kvalifikacija dao gol protiv Srbije iz čistog ofsajda. Greške su deo igre, dešavaju se svima. I onda se govori o izvinjenju, o sreći i tako dalje i tako dalje… Sve je to fudbal. Ne želimo da gubimo vreme razmišljajući o stvarima koje su prošle. Interesuje nas samo ono što sledi, a to je utakmica u utorak uveče protiv Azerbejdžana“, istakao je Stojković.

Podsećamo da utakmicu između Azerbejdžana i Srbije u utorak od 18 časova možete pratiti ekskluzivno na televiziji Nova S.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare