Mančester junajted jedva je izvukao bod na gostovanju Njukaslu u okviru 19. kola Premijer lige, a jedna od centralnih tema jeste ponašanje Ronalda tokom i posle meča.

Puno je prašine podigao start Portugalca na Rajanu Frejzeru u 57. minutu utakmice. Portugalac je dobio žuti karton, iako se mnogi na društvenim mrežama pitaju je li to preblaga kazna za ovaj start.

Ronaldo je u punom trku uleteo u igrača na način koji više priliči sceni iz nekog borilačkog sporta nego fudbala.

PROČITAJTE JOŠ

Sreća za Frejzera što ga Ronaldo nije tim udarcem pogodio na način na koji je mogao da ima katastrofalne posledice.

Koliko je Ronaldo bio frustriran, svedoči i njegova reakcija posle meča.

Ronaldo je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka kao furija uleteo u svlačionicu i nije se pozdravio sa navijačima, a taj potez je iznervirao i legendu kluba Fila Nevila.

„U tim trenucima morate biti uz saigrače. Volim Ronalda, on je najbolji koga sam video u životu, ali nemoj tako da bežiš sa terena. Nije me briga kako ste igrali, ali morate da odete i aplaudirate navijačima posle utakmice. Pogotovo kada ste najbolji igrač na svetu, i jedan od najvećih svih vremena“ rekao je Nevil.

On je objasnio zbog čega je to važno.

„Pričam o govoru tela. O tome smo raspravljali ranije u sezoni kada je Ronaldo napustio teren posle utakmica sa Evertonom i Votfordom. I u Noriču. On i Bruno su dva najbolja igrača. Poražavajuće je za mlađe igrače kada prva dva gledaju na sve ostale kao da nisu dovoljno dobri. Moraju da budu kao roditelji, kao bake i deke u timu. U Junajtedu sam pravio ogromne greške, ali sam imao sjajne iskusne saigrače koji su me upozoravali na neke stvari, ali su znali i da me zagrle i ohrabre. Ne možete pobeći na kraju igre. Bruno kuka sve vreme“, rekao je Nevil.

BONUS VIDEO Ronaldo poklanja dres uplakanoj devojčici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar