Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo; Foto: EPA-EFE/PETER POWELL .

Tužno.

Kristijano Ronaldo se nalazi u centru pažnje svetske javnosti zbog intervjua kog je dao britanskom novinaru Pirsu Morganu, u kom je izneo čitav niz prozivki upućenih na račun njegovog sadašnjeg kluba Mančester junajteda.

Pročitajte još

Rekao je da ga je Junajted izdao, da ne poštuje trenera Erika ten Haga, čak se dotakao i legende „crvenih đavola“, Vejna Runija, rekavši da je on ljubomoran na njega zato što izgleda bolje.

Pri rođenju Ronaldove poslednje ćerke desilo se nešto za šta Portugalac kaže da mu je bio najteži trenutak u karijeri.

Njegova supruga Georgina je noslila blizance, ćerkica Bela Esmeralda je preživela porođaj, ali njen brat nažalost nije i to je duboko potreslo celu porodicu.

„Verovatno najteži trenutak kroz koji sam prošao u životu od kada mi je otac preminuo. Kada imate dete, očekujete da će sve biti lepo i normalno, a kada imate problem onda je teško. Ja i Đorđina smo imali teške trenutke. Bilo je veoma teško razumeti i prihvatiti šta se dešava u tom periodu života“, rekao je Ronaldo.

Dodao je da pepeo sina čuva pored pepela svog oca.

„Stalno razgovaram sa njima i oni su na mojoj strani, pomažu mi da budem bolji čovek i otac.“

Vidno tužan i uznemiren, Ronaldo je u nastavku razgovora govorio o tome kako je deci saopštio da nema njihovog mlađeg brata. Sa najstarijim sinom je plakao do mu je pričao o smrti Anhela, dok je sa mlađom decom išlo teže.

„Deca počinju da pitaju gde je druga beba, nakon što Đoršina dolazi kući sa samo jednim blizancem“, emotivno je govorio Kristijano.

Portugalac je dodao da ga je ovaj gubitak osnažio, kao i da je doprineo njegovom zbližavanju sa porodicom.

BONUS VIDEO Mitar bi bio kriminalac da nije fudbaler, smirila ga vatrena brineta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar