Nemanja Vidić
Foto: Srdjan Stevanovic/starsport

Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, izjavio je da su organizovani kriminal u fudbalu i huligani "jedan od stubova oslonaca vlasti" predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da će borba protiv tog kriminala biti prioritet buduće vlasti.

PROČITAJTE JOŠ

„Organizovani kriminal u fudbalu je među najdestruktivnijim vrstama kriminala, jer pušta svoje pipke prema tržištu narkotika, a povezan je i sa nasiljem preko huliganskih grupa“, rekao je Jeremić, koji je preko društvene mreže Instagram odgovarao na pitanja građana.

Na pitanje bivšeg fudbalera Ognjena Koromana „da li kao buduća vlast možete da iskorenite kriminal u fudbalu“, Jeremić je odgovorio potvrdno i istakao da svaka država može da se obračuna sa organizovanim kriminalom ako se za to odluči.

PROČITAJTE JOŠ “Kolarov je sad neki izdajnik, pismo Vidića kasni 20 godina”

Kao dokaz je naveo obračun države sa zemunskim klanom i drugim mafijaškim organizacijama nakon ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića.

„Obećavam Ognjenu da će nam borba protiv organizovanog kriminala u fudbalu biti prioritet. Koroman i Nemanja Vidić su krenuli da rade pravu stvar kada je reč o situaciji u Fudbalskom savezu Srbije. Nemojte slučajno da odustajete kada krenu da vas zasipaju lažima preko poslušničkih medija. Udarili ste ih tamo gde ih boli, očekujte zverske napade, ali ne dozvolite da vas to poremeti i obeshrabri“.

Foto:Fonet/Bozana Pavlica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar