Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Ne samo da se fudbalska reprezentacija Srbije nije plasirala na Evropsko prvenstvo, nego je proteklih nedelja bilo mnogo kontroverznih momenata u i okolo nacionalnog tima.

Kako i zašto je ekipa selektora Ljubiše Tumbakovića uspela da odigra najgore u momentu kada je bilo potrebna potpuno drugačija predstava, nije jasno ni do dana današnjeg…

PROČITAJTE JOŠ

Navodno, Tumbaković je podneo izveštaj na 150 strana Fudbalskom savezu Srbije, čiji Izvršni odbor nije doneo konačnu odluku o njegovoj sudbini na klupi reprezentacije.

Jedna od glavnih tema je bio i Aleksandar Kolarov, kapiten tima, koji nije nastupio protiv Škotske, iako je, čini se, momenat da se razmatra o nešto ozbiljnijim stvarima.

„I šta je on sada, on je sada kao neki izdajnik i sad mi pričamo o nekom izdajniku Kolarovu, a ne pričamo zašto 20 godina ne igramo na Evropskom prvenstvu…“, konstatovao je urednik sportske redakcije Nova.rs Žikica Babović, gostujući u podkastu „Penal“ autora Spasoja Veselinovića.

Jedno od gorućih tema protekle nedelje je bilo i pismo Nemanje Vidića kojim je poručio da funkcionere FSS treba da bude sramota zbog načina na koji se radi, dok je Nemanja Matić pozvao predsednika SNS i Srbije da pozove Vidića da dođe u FSS.

„Ovo pismo Nemanje Vidića kasni jedno 20 godina… Najmanje od njega očekujem jeste da sazove konferenciju za štampu. On nije mali, niko ne treba da ga ubeđuje, on želi da radi nešto ili ne radi… Naročito ne da ga ubeđuje predsednik države“, dodao je Babović.

Srpsku javnost je uzburkala i informacija da je golman Dinama iz Vranja optužen od strane trenera tog kluba za nameštanje, a tim slučajem se Nova.rs obratila nadležnim organima, sa pitanjem da li postupak u vezi sa tim uopšte postoji.

„Nismo nikada dobili odgovor i to pokazuje koliko je neko zainteresovan da se time bavi i kakvu poruku šalje… Da pitamo predsednika da… Ili će da nam kažu čuvenu frazu, da li vi imate dokaza za to, znate ono, nema tela, nema dela“, istakao je Babović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar