Aron Remzi u dresu Velsa, novembra 2021, Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Pitanje je koliko će ovo da olakša Zvezdi pred prvi meč sa "policajcima".

Nekadašnji engleski napadač Gabrijel Agbonlahor smatra da je Aron Remzi došao na Ajbroks samo zato što je tako odgovaralo Juventusu.

PROČITAJTE JOŠ:

Remzi je došao u Torino kao slobodan igrač jula 2019. iz Arsenala, a onda je ovog januara pojačao Rendžers kao pozajmljen igrač.

Stigao je kao pojačanje baš za drugi deo sezone i prolećni okršaj u osmini finala Lige Evrope sa Crvenom zvezdom (četvrtak 21 sat).

Međutim, Agbonlahor ukazuje na to da je stigao jer su Italijani znali da će se pojaviti problemi sa povredama.

Remzi nije igrao od novembra pre nego što je otišao u Škotsku i od tada je upisao četiri nastupa, jedan kao starter. Poslednji put je nastupao u dresu tima iz Glazgova još 17. februara protiv Borusije Dortmund.

„Juventus ga je pustio jer je znao da će se upravo ovo desiti. Plaćaju veći deo njegove plate jer su znali da će se ovo dogoditi pošto Aron Remzi više nije Aron Remzi kog su svi zapamtili i koji misle da je. Nije isti igrač kakav je bio. Rendžersi sada veruju da je intenzitet treninga ono što ga je slomilo i zbog čega je povređen“, rekao je Agbonlahor za „Football Insider“.

Nekadašnji špic Aston Vile i engleske reprezentacije nije se tu zaustavio sa insinuacijama na račun torinskog kluba.

„Rendžers ga je doveo misleći da će igrati utakmice, a on to ne radi. Pre nego što primetite, sezona je gotova. Tim dobro funkcioniše i bez njega, ali gde biste ga sada uklopili? Juventus je znao da nije isti igrač. Radije bih uzeo Rea Hatatea iz Seltika, dovedenog iz japanske lige, pre Remzija bilo kada“, ubeđen je Agbonlahor.

Dodao je i kako ljudi misle da je škotska liga laka za igranje, a nije. Kada je reč o Remziju, sva je prilika da Rendžers neće produžiti ugovor sa njim, a Juventus možda na kraju sezone prekine saradnju.

Bilo kako bilo, čovek doveden da bude veliko pojačanje, između ostalog i za Crvenu zvezdu, to neće biti, što ne mora da znači i olakšanje za ekipu Dejana Stankovića.

BONUS VIDEO: Dejan Stanković najavio duel Zvezde u Glazgovu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar