Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov gostovao je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", gde je najavio da će razgovarati sa novim selektorom Srbije.

Kolarov se jesenas našao na udaru srpske javnosti jer je nekoliko sati pred utakmicu sa Škotskom odlučio da neće da igra.

NE PROPUSTITE I OVO:

Kasnije se pisalo da je ovakva odluka uticala na atmosferu u ekipi, a spirala događaja dovela je do spore i neodlučne igre, ispadanja Srbije u finalu baraža za Evropsko prvenstvo i naposletku otkaza Ljubiši Tumbakoviću.

Dugo se spekulisalo ko će preuzeti kormilo nacionalnog tima i u martu je Fudbalski savez Srbije saopštio da je to Dragan Stojković Piksi.

Kolarov se nije našao među igračima koji su odigrali prva tri meča pod Piksijem, a posle sedam bodova i dobrih igara protiv Irske, Portugala i Azerbejdžana, malo ko se vraćao na jesen.

„Piksija znam jako dobro, čuli smo se već, doći će u Milano na večeru, pa ćemo razgovarati o svemu. Ja sam veliki sam navijač naše reprezentacije, stigao sam da pogledam ove utakmice što su igrali i mogu reći da se vidi jedna nova energija, puno entuzijazma i da je to Piksijev pečat“, rekao je Kolarov.

On je dodao i da su svi fudbaleri radni i pošteni momci privrženi dresu Srbije, mada se o tome godinama pričalo u negativnom kontekstu. Isto tako, navodi i da zna koliko su igrači tužni posle poraza.

„Meni je svaka utakmica za Srbiju bitna, čak i protiv Moldavije mi je bitnija nego neka u klubu. Nadam se da ćemo sa Piksijem sad biti ok i da se nećemo zaustaviti samo na plasmanu na Svetsko prvenstvo“, kaže Kolarov.

Nada se i kontinuitetu kakav su stvorili Hrvati, pa su uspeli da odu daleko na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a njihovi igrači su glavni u nekim jakim klubovima.

„Ako Piksi donese rezultat niko se ni ne pita ko je predsednik Saveza, ali ako nema rezultata onda svi upiru prstom u njega. Ja sam za vreme mog mandata u reprezentaciji imao dva predsednika, Karadžića i Kokezu, i sa obojicom sam imao dobar odnos kad je trebalo da se priča“, napomenuo je Kolarov i istakao da je u Srbiji problem struka, odnosno manjak kvalitetnih trenera.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare