Aleksandar Kolarov Srbija Škotska zašto nije igrao
Foto: TV Nova S

Slučaj neigranja Aleksandra Kolarova na meču Srbije i Škotske nije bio do kraja razjašnjen, sve dok ovog petka sve nije objasnio sam fudbaler.

Kolarov je bio kapiten „orlova“, ali je sam odlučio da ne igra u meču baraža za Evropsko prvenstvo protiv Škotske. Naša selekcija je tada poražena nakon penala i tako još jednom ostala bez kontinentalne smotre na kojoj nikada nije učestvovala od osamostaljenja.

Levi bek je objasnio zbog čega je doneo ovakvu odluku.

PROČITAJTE JOŠ

„Zdravstveno sam dobro, sa selektorom imam super odnos, doći će u Milanu i ići ćemo na večeru. Nismo ništa pričali. Veliki sam navijač reprezentacije. U novembru nisam očekivao da bude drugačije, sam sam odlučio da ne igram, pisalo se da je trener meni zabranio da igram jer sam bio povređen. Na svoju ruku sam radio neke stvari da bih mogao da igram jer nisam bio zdrav, mislio sam da ne mogu da pomognem ekipi. Posle tri minuta bih se uhvatio za nogu i ne bi pisali o meni“, rekao je Kolarov gostujući u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ na televiziji Nova S.

Objasnio je i da je nezadovoljan zbog ponašanja Fudbalskog saveza Srbije.

„Očekivao sam da Savez stane iza mene, da se ne sumnja u moju povredu, istina je da sam bio povređen. Tad što su se javljali i pričali, to je neko komentarisao iz svog interesa, da se svali krivica na mene. Pre 10 godina je neko drugi bio kriv kada je promašio penal, očekivao sam da na meni bude najveća krivica. To je otišlo u nekom drugom smeru, ako sam ja bio problem više nisam.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar