Kilijan Mbape
Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Saga oko Kilijana Mbapea ne jenjava ni nakon završenog prelaznog roka, a verbalni rat između čelnika Real Madrida i PSŽ-a se ponovo rasplamsao, a u priču uključila i majka francuske zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je Florentino Perez prvo rekao, pa demantovao da Kilijan Mbape prelazi na zimu u Real, brzo je stigao odgovor i PSŽ-a.

„Završimo napokon s tom pričom. Poslednji istupi ljudi iz Reala jasno pokazuju manjak poštovanja prema nama, ali i prema Mbapeu. To više nećemo tolerisati. On je naš igrač i naš će odnos trajati jako dugo“, rekao je sportski direktor PSŽ-a Leonardo.

Mbape javno koketira sa Realom i zato su mnogi sigurni da će baš Bernabeu biti njegova iduća destinacija. Zato je izjava njegove majke Fajze Lamari poprilično je šokirala sve. Ona je u razgovoru za „Parizijen“ rekla da pregovaraju oko produžetka saradnje s PSŽ-om i da pregovori idu jako dobro.

„Trenutno smo u fazi pregovora sa PSŽ-om o novom ugovoru i stvari idu veoma dobro. Ja sam se videla u ponedeljak s Leonardom. Naći ćemo rešenje, ali jedna stvar je sigurna – Kilian će učiniti sve da sa ekipom osvoji Ligu šampiona“, rekla je Fajza.

Ona je ipak ostavila prostor za drugačiji ishod.

„Kilijan mora biti zadovoljan, ali s njim se sve može promeniti preko noći.“

BONUS VIDEO Tucak: Bez pomoći države nema novog Đokovića, Filipovića, Rađe, Modrića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar