Karles Pujol
Karles Pujol; Foto: EPA-EFE/Hugo Penso

Karles Pujol je izuzetno aktivan na društvenim mrežama od kada je završio fudbalsku karijeru, ali je ovog puta zbog svoje šale morao da se izvinjava.

Nekome je to bilo simpatično i duhovito, dok su oni sa idejom o političkoj korektnosti (koja će verovatno vremenom ubiti većinu viceva) žestoko napali Pujola.

PROČITAJTE JOŠ

Iako neke teme nisu za šalu, deluje da je reakcija bila preterana kada su Pujola izvrnuli ruglu zbog jednog šale (možda ne baš uspele, ali koja pokazuje da je bivši defanzivac odmah skopčao o čemu se radi).

Kasiljas je objavio tvit u kome je pisalo da je homoseksusalac. Samo sat kasnije pojavio se još jedna šokantna objava.

„Hakovan mi je profil. Srećom, sve je u redu. Izvinjavam se mojim pratiocima. I, naravno, još jedno izvinjenje LGBT zajednici“, napisao je Kasilas.

U prethodnom tvitu je pisalo „Nadam se da ćete me poštovati. Ja sam gej.“ Sat vremena nakon što je Kasiljas pokupio 200.000 reakcija, a u komentarima se javio i Pujol.

„Vreme je da ispričamo našu priču“, našalio je Pujol aludirajući na fotografije grljenja u dresu španske reprezentacije.

Ipak, ovo je do te mere zamereno Pujolu, da je morao da se izvini. I to ovako.

„Pogrešio sam. Izvinite na nespretnoj i potpuno deplasiranoj šali, nisam imao loše namere. Razumem da je to možda povredilo nečija osećanja. Poštujem i podržavam LGBTIQA+ zajednicu“, napisao je Pujol.

BONUS VIDEO Stampedo i horor na fudbalskoj utakmici, poginulo više od 100 navijača

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar