Kilijan Mbape
Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Mbape na meti prozivki zbog novog ugovora.

Dugo je trajala transfer spaunica oko Kilijana Mbapea, ali je Francuz na kraju prelomio i odlučio da ostane u Pariu posle neverovatne ponude koju je dobio, što je inerviralo Karima Benzemu  i druge igrače Real Madrida.

PROČITAJTE JOŠ

Ponudio je PSŽ-u platu od oko 50 miliona evra po sezoni i bonus od oko 100 miliona evra za ostanak u klubu.

„Srećan sam što nastavljam da se razvijam u zemlji u kojoj sam rođen, odrastao i ispunjen. Uveren sam da mogu da nastavim da rastem ovde, u klubu koji ima sredstva za postizanje naših ciljeva“, rekao je Mbape na potpisivanju ugovrora.

Mbape je u razgovoru za špnasku Marku otkrio da su sad njegovi planovi vezani isključivo za PSŽ.

„Ne razmišljam sada o drugim klubovima. Moram da poštujem svoj klub. Ja sam igrač PSŽ-a. Istina, razgovarao sam sa Realom i Liverpulom. Crvena je mamina omiljena boja pa sam pregovarao sa Liverpulom, ali nije bilo ništa. ozbiljan. Na kraju sam birao između Reala i PSŽ-a. Prošle godine sam želeo da se pridružim Realu, sada mislim da treba da ostanem. Ostani u svojoj zemlji.“

Ipak, nije sve prošlo tako glatko. Dugo se verovalo da Mbape ima dogovr sa Realom i da sigurno odlazi u Madrid, a njegova odluka da ostane razbesnela je pojedine igrače kraljevskog kluba.

Nekoliko igrača Reala ljutito je reagovalo na Mbapeovu odluku i indirektno ga prozivalo na društvenim mrežama. Među njima je i njegov sunarodnik Karim Benzema, koji je na Instagramu postavio sliku legendarnog repera Tupaka Šakura, čiji je veliki obožavatelj. U pozadini te fotografije je čovek za koga se veruje da je izdao Tupaka i da je zbog toga ubijen pre 26 godina.

„Da, video sam šta najavljuju igrači Reala. Nemam šta da kažem… Naravno, kada odem u reprezentaciju, objasniću Karimu zašto sam ostao u PSŽ-u. Nas dvojica smo u dobrim odnosima“.

BONUS VIDEO Proslava titule i Delije na ulicama Beograda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar