Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Dugo se čekalo da se pogledaju oči u oči.

Jedna od najvećih transfer saga u novijoj istoriji fudbala o prelasku Kilijana Mbapea u Real Madrid koja se na kraju izjalovila, donela je brojne kontroverze, a u Madridu izazvala brojne besne reakcije.

PROČITAJTE JOŠ

Dolazak Mbapea u Real, delovao je kao sigurna stvar, ali je Francuz odlučio da prihvati 100 miliona evra bonusa i 50 miliona evra godišnje plate za ostanak u PSŽ-u.

Prema pisanju brojnih medija najteže je ta odluka pala Karimu Benzemi.

Benzema je posle Mbapeove potvrde da ostaje u PSŽ-u objavio fotografiju legendarnog repera Tupaka Šakura, čiji je veliki obožavalac. U pozadini je čovek za koga se veruje da je izdao Tupaka i da je zbog toga ubijen pre 26 godina. Mnogi su zaključili da je ovo poruka mladom saigraču iz reprezentacije, ali se Benzema brzo ogradio od nje.

„Fotografija nije usmerena protiv Mbapea. Postavio sam je zato što volim Real Madrid, najveći klub na svetu. Ništa drugo, nema izdaje ili slično. Ako pogledate moj Instagram, videćete da sam mnogo objavljivao Tupakovih fotografija, koje obožavam. Ne bih postavljao fotografiju. da pošaljem poruku. Da imam nešto da kažem nekome, uradio bih to lično.“

Benzema ovim rečima nije sve uverio u svoju istinu, pa su mnogi čekali da se okupi francuski reprezentativac da bi videli njegovu prvu reakciju kada je ugledao Mbapea, kojeg je sam nagovorio da mu se pridruži u Realu.

Deo okupljanja reprezentacije Francuske prošao je u pozdravima i čestitkama Benzemi na osvajanju titule u Ligi šampiona. Čestitao mu je i Mbape, srdačno i uz zagrljaj pa deluje da na toj relaciji nema nikakvih problema.

Da li je u pitanju bila samo gluma za kamere ili iskreni zagrlja ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO Stojković: Liga nacija izazov, cilj je prvo mesto

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar