Foto: Marco Alpozzi/LaPresse via AP
Kijeza (levo) teši Dibalu, foto: Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Fudbalere Juventusa u sredu, 29. septembra očekuje duel protiv Čelsija u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona.

Ovaj megdan „stara dama“ će dočekati izuzetno oslabljena, zbog neigranja Paula Dibale i verovatno Alvara Morate.

PROČITAJTE JOŠ:

Juventus je do pre dva kola bio u zoni ispadanja u italijanskoj Seriji A, nakon čega su se ipak pribrali i vezali dve tesne pobede istim rezultatom – 3:2.

Poslednji meč fudbaleri Juventusa odigrali su proitv Sampdorije u nedelju, a prvi strelac za „staru damu“ na tom meču bio je Paulo Dibala. Ipak, Argentinac je već u 21. minutu bio primoran da napusti teren zbog povrede.

Do nje je došlo prilikom doskoka nakon vazdušnog duela, pa se Argentinac samo uhvatio za zadnju ložu i seo na travu.

U suzama je napustio teren, a van njega ne bi trebalo da bude dugo, ali taman toliko da propusti okršaj sa Čelsijem i verovatno gradski derbi sa Torinom u subotu.

Osim njega, zamenjen je i Alvaro Morata, ali tek u 82. minutu. Španski napadač je sam tražio izmenu zbog bolova koje je osećao, pa verovatno ni on neće biti spreman za duel sa prošlogodišnjim prvakom Evrope.

Nakon odlaska Kristijana Ronaldo iz Juventusa, najveći deo napadačkog tereta pao je upravo na dvojicu pomenutih fudbalera, pa se čini da bez njih „stara dama“ nema šta da traži protiv londonskog tima.

Juventus je u prvom kolu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja savladao Malme sa ubedljivih 3:0, dok je Čelsi minimalnim rezultatom pobedio Zenit.

BONUS VIDEO Eduardo Kamavinga zvezda Real Madrida

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar