Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Leto donosi velike promene u klubu iz Torina

Fudbalski klub Juventus na pragu je dovođenja tri fudbalera u svoje redove – Pola Pogbe, Anhela di Marije i Ivana Perišića.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako javljaju italijanski mediji, Pogbi je ponuđen trogodišnji ugovor sa platom od 7,5 miliona godišnje, dok bi Di Marija imao pola miliona manje.

Francuski vezista je već bio u Juventusu u periodu od 2012. do 2016. godine, nakon čega je potpisao za Mančetser junajted u kom se po mišljenju mnogih nije proslavio. U poslednjih nekoliko sezona imao je dosta problema sa povredama, koje su ga odvojile od terena.

Što se Di Marije tiče, njegov ugovor sa PSŽ-om ističe i mogao bi besplatno da stigne u torinski tim. Argentinac je ove sezone upisao četiri gola i devet asistencija.

Takođe, „staroj dami“ mogao bi da se priključi i hrvatski reprezentativac Perišić, kome uskoro ističe ugovor sa Interom. Prema pisanju „Gazete delo Sport“ Hrvat ima dogovor sa čelnicima Juventusa, a transfer bi uskoro mogao biti ozvaničen.

Podsetimo, od crno-belog dresa oprostiće se Paulo Dibala i Đorđo Kjelini, koji su protiv Lacija odigrali poslednji meč na domaćem stadionu.

BONUS VIDEO Pjerluiđi Kolina – najbolji fudbalski sudija svih vremena

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar