Foto: TANJUG/AP Photo/Antonio Calanni

Trener Juventusa Masimilijano Alegri imao je zanimljivu izjavu posle pobede svog tima nad Interom.

Juve je u nedelju slavio sa 1:0 u velikom italijanskom derbiju, golom Filipa Kostića u prvom poluvremenu, a mnogo se bure podiglo u vezi sa akcijom iz koje je dat gol.

PROČITAJTE JOŠ:

Igranje rukom Dušana Vlahovića, izostanak reakcije VAR sobe i potom kombinacija Adrijena Rabioa i Filipa Kostića ispostavili su se dovoljnim za trijumf „stare dame“.

I dok Italija priča o tome kako ovakav propust nije smeo da se desi, Alegri kaže da neće da priča o sudijama.

„Bilo je ovo veoma važno za nas i teško da iznenadimo Inter na domaćem terenu. Parirali smo fizički u utakmici, dobro smo pritiskali i propustili tri, ili četiri stvarno dobre šanse za pogodak. Izbor završnih dodavanja to je nešto što moramo da popravimo“, rekao je Alegri.

Prebacio se potom na komentar sudijskih odluka koje su išle na štetu Intera.

„Nemojte da me ljutite, sudijske odluke moraju da se poštuju i mogu da idu na jednu i drugu stranu. Nismo pravili probleme posle situacije sa Salernitanom, a ni kad nam je poništen gol protiv Intera, jer nisu mogli da prelome da li je bilo igranje rukom ili nije“, rekao je Alegri.

„Mi iz Juventusa smo džentlmeni u tom smislu, ne podižemo previše bure i problema. Pričamo o fudbalu, ne o sudijama. Kad je VAR uveden i Atalanti je poništen gol minut kasnije, rekao sam da ako je VAR objektivan, onda je funkcionalan, ali ako je subjektivan, onda imamo problem“, rekao je Alegri.

BONUS VIDEO: Kad vam protivnik grubim startom pocepa i čarapu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar