Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Da li je Juventus pravi tim za Vlahovića?

Nekadašnji italijanski fudbaler Antonio Kasano oštro je kritikovao Juventus i trenera Masimilijana Alegrija.

PROČITAJTE JOŠ:

Kasano je za Bobo TV pričao o lošim rezultatima Juventusa, koji će sezonu završiti kao četvrti tim u Seriji A. Posebno je bio oštar prema Alegriju.

„Kažu da ne mogu da mu daju otkaz, jer zarađuje deset miliona evra. Ja kažem da bi baš zbog toga i trebalo. U januaru je potrošio sto miliona evra, a završiće kao četvrti“, kaže Kasano.

Ipak, Kasano je pokazao posebne simpatije prema Dušanu Vlahoviću, koji je od dolaska u „staru damu“ postigao šest golova.

„Vlahović mi postaje drag iako ga ne poznajem. Jadan on. U četiri meseca je postigao šest golova za Juventus. U Fiorentini bi dao 17. Njegov entuzijazam pada. Priča se da veznjaci ne dodaju loptu. Neverovatno da napadač poput njega, jedan od najboljih u svojoj generaciji na svetu, nije šutnuo na gol na tri utakmice“.

Antonio je svojevremeno kao fudbaler bio pod dirigentskom palicom Alegrija u Milanu.

„Dve godine sam sarađivao sa njim u Milanu. Pomoćni trener Mauro Tasoti je bio zadužen za taktiku, a ne Alegri. Dobar je samo u tome da upravlja ekipom“.

Juventus bi na leto mogao da promeni pola tima.

„Oni ne znaju da igraju fudbal. Isto će se desiti sledeće sezone ako ne kupe četiri ili pet odličnih igrača. Namaju igru. Da li bih Sariju dao vremena? Da. A De Zerbiju? Da. Pioli? Da. Oni su treneri koji se razvijaju, skromni su, žele da rade. Zašto opet dati godinu nekome ko nije ništa napravio“, zaključio je Kasano.

Podsetimo, Kasano je prošao kroz sve generacije u reprezentaciji Italije, a što se tiče klupske karijere bio je u Bariju, romi, Real Madridu, Sampdoriji, Milanu, Interu, Parmi i Veroni.

BONUS VIDEO Vuletić: Kako su prodati Dušan Vlahović i Strahinja Pavlović

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar