FOTO: EPA-EFE/PETER POWELL
FOTO: EPA-EFE/PETER POWELL

Engleski reprezentativac i fudbaler Mančester junajteda Džesi Lingard mogao bi da napusti klub sa Old Traforda već u januaru.

Budućnost ofanzivnog veziste na „Teatru snova“ je pod znakom pitanja, a razlog toga je pre svega mala minutaža koju dobija.

PROČITAJTE JOŠ:

Lingard ima 28 godina i ugovor sa „crvenim đavolima“ mu je važeći samo do sledećeg leta, a kako ne uspevaju da pronađu zajednički jezik, ne bi bilo neočekivano da Lingard već na zimu promeni sredinu, kako bi obe strane profitirale.

Englez je prošle sezone bio na pozajmici u Vest Hemu, gde je „procvetao“, pa je na 16 utakmica za „čekićare“ upisao čak devet golova uz četiri asistencije.

Nakon povratka u Junajted očekivalo se da mu Ole Gunar Solskjer pruži šansu, ali to se nije desilo. Počeo je samo jednu utakmicu od starta sezone i to u kupu. Sedam puta je ulazio kao izmena (ukupno 76 minuta) i upisao je dva pogotka u Premijer ligi.

Lingard je šansu da ode iz kluba imao i na leto, kada se šest timova interesovalo za njega, ali je ipak odlučio da ostane u Mančesteru, jer je i Solskjer izjavio da mu je on potreban.

Za sada se još uvek ne pominju mogući klubovi gde bi mogao da nastavi karijeru, ali prvi u redu je svakako Vest Hem.

Pred reprezentativnu pauzu, „crveni đavoli“ su izgubili od gradskog rivala Sitija sa 2:0, a priliku za popravni imaće u subotu kada ih očekuje duel sa Votfordom od 16 sati.

Gledajte Premijer ligu uz SBB i EON pakete

Utakmice Premijer lige mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

BONUS VIDEO Piksi: Pitao sam moje momke imaju li ti Portugalci krila?

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar