Foto: Nenad Mihajlovic/Starsportphoto

Trener fudbalera Napretka iz Kruševca, Milan Ðuričić rekao je da će njegov tim pružiti maksimalan otpor Partizanu u novom kolu Superlige.

PROČITAJTE JOŠ

Napredak u nedelju od 16 sati dočekuje Partizan u Kruševcu u 12. kolu Superlige.

„Dolazi nam u goste tim koji u dosadašnjem delu prvenstva ima devet pobeda i remi sa Crvenom zvezdom. Najefikasniji su, sa prosekom od 3,3 gola po utakmici, a primili su samo tri. I moram da napravim jednu digresiju – jedan njihov igrač košta duplo više nego ceo naš tim, ali fudbal ne bi bio fudbal kada bi se samo to gledalo. Mi ćemo učiniti sve da pružimo maksimalan otpor, da ne odstupimo od našeg načina igre“, rekao je Ðuričić za klupski sajt.

Iskusni stručnjak je svestan težine zadatka koji očekuje njegov tim, a dobro poznaje Partizan kao nekadašnji saradnik Sava Miloševića.

„Patizan je moćan, snažan, individualno jak. Šta to znači, i kad igraju slabo uvek se neko pojavi, da li je to Natho, Rikardo, Marković i jednim potezom reši. I ako na taj način uđete u njhovu mašinu, jako je teško iščupati se. Znam, naravno, kako možemo sa Partizanom. Bilo bi neozbiljno da kažem da idemo da pobedimo, iako nam je to želja na svakoj utakmici. Suština priče je da ćemo dati sve od sebe i niko ne treba da sumnja da ćemo igrati fudbal i da će biti zanimljivo.“Novakova imperija od Amerike do Srema

BONUS VIDEO – Novakova imperija od Amerike do Srema

Komentari

Svi komentari (0)