Toma Zdravković Foto: Printscreen/Youtube

Film "Toma" probudio je i navijačke strasti, zbog brojnih pristalica Crvene zvezde i Partizana koji cene legendarnog pevača.

PROČITAJTE JOŠ

Privrženost Tome Zdravkovića Crvenoj zvezdi ili Partizanu ostaće za mnoge večita tema, zbog dva različita intervjua koja su objavljena pre više od 20 godina.

Još davne 1984. objavljena je jedna priča sa citatom Tome Zdravkovića o lojalnosti Partizanu, 1990. se pojavila druga verzija intervjua koji naginje Crvenoj zvezdi.

Jedno je sigurno, Toma Zdravković je voleo fudbal i pratio je sve utakmice koje je mogao, gosti su mu često bili legendarni fudbaleri, a brat Novica je to potvrdio – jednom prilikom ispričao je da je Toma išao na utakmice Rada, kad god se igralo na Banjici.

Štaviše, dok se lečio na VMA, Toma je znao da „skokne“ do najbližeg stadiona, a to je bio objekat Građevinara, tik preko puta.

Ipak, misterija će ostati zbunjujuća priča dva intervjua.

„Cenim Rajka Mitića, Džajića, Piksija i druge velikane našeg kluba koji su u Zvezdi napravili ono što danas jeste. Pa bio bih lud kad ih ne bi cenio. Znači da ništa ne bih znao. A ja znam, gledao sam ih sve. Obišao sam ceo svet, ali to što ima Crvena zvezda i kakav je ona gigant, malo klubova može da se pohvali“, navodi se u Tominoj priči iz 1990. godine, što forsiraju zvezdaši.

Sa druge strane, partizanovcima se više dopada intervju iz 1984.

U tom intervjuu, Zdravković je u kratkim odgovorima opisivao sebe. Na pitanje „klub za koji navijam“, odgovor je jasno glasio – za svaki klub koji igra protiv Crvene zvezde.

BONUS VIDEO – Ivan Gudelj o propalom transferu u Real zbog bolesti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar