Kacuhito Kinosi Katsuhito Kinoši
Katsuhito Kinoši Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Kacuhito Kinoši, kondicioni trener fudbalske reprezentacije Srbije, bio je oduševljen da konačno prođe kroz tunel Marakane znajući da će videti navijače.

PROČITAJTE JOŠ

Igrala je Srbija protiv Irske i Portugalije već na stadionu Crvene zvezde, ali nije bilo publike i to je nadoknađeno protiv Luksemburga.

Bilo je 4:1 pred više od 15.000 gledalaca, željnih mečeva reprezentacije, koja je vratila veru po dolasku Dragana Stojkovića Piksija.

Deo njegovog štaba je i harizmatični Japanac Kacuhito Kinoši, kondicioni stručnjak koji posebno voli da komunicira sa navijačima na Instagramu.

„Ovo je istorijski stadion u Srbiji koji nosi ime Marakana. Mogu osetiti veliki broj priča ovde. Mi smo pobedili sa 4:1 zbog vaše podrške, prijatelji moji. Pratite nas i idemo zajedno u Katar, hvala vam“, napisao je Kinoši, koji je u velikom intervjuu za Nova.rs govorio o radu sa Piksijem.

Zbog Piksija, počeli su i Japanci da prate reprezentaciju Srbije, pojedini su se pohvalili da to čine u dresu Orlova.

Nema sumnje da bi plasman na Mundijal doneo novu armiju navijača, zahvalnih za sve što je Piksi u Japanu uradio.

Gledajte Srbiju na SBB i EON platformi

Utakmice Srbije ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

BONUS VIDEO – Piksi posle Katara najavio put do Mundijala

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar