jelena đoković haljina
Foto:EPA/SEBASTIEN NOGIER

Prvi reket sveta Novak Đoković savladao je Keija Nišikorija na US Openu, a pažnju je privukla i majica njegove supruge.

Jelena Đoković je bodrila Novaka sa tribina stadiona „Artur Eš“ tokom troipočasovnog maratona u kom je najbolji igrač planete slavio sa 6:7 (4), 6:3, 6:3 i 6:2.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak kaže da nije igrao dobro u prvom i delu drugog seta, ali da je onda vratio kontrolu i zaigrao.

Takoreći, pronašao je „unutrašnjeg vuka“, životinju koja se našla i na Jeleninoj majici sa natpisom „Trčim sa svojim vukom“ i Novakovim likom.

„Na majici piše nešto sa vukom. To je natpis, ona trči sa vukom. Ponekad može biti stresno kad trčite sa vukom, živite na granici, znam da joj se ne dopada uvek, ali volim je, ona mi je velika podrška“, objsanio je Đoković posle meča sa Nišikorijem.

On je ranije, tokom Vimbldona objasnio detaljnije šta mu znači spomenuta životinja.

„Razmišljam o vukovima kao mojim duhovnim prirodnim vodičima. Stvarno tako mislim jer sam ih video kao dete, dok sam lutao šumama planine na kojoj sam odrastao. Taj susret sa vukovima me je preplašio, ali istovremeno i više povezao sa njima. Ima neka veza, osećam je, nosim sa sobom i pomaže mi da nađem energiju kad mi treba. Ta dinamična energija se povremeno pretvori u urlik ili izliv ljutnje, ali uglavnom je korisna“, objasnio je Đoković posle meča sa Denisom Kudlom u Londonu.

BONUS VIDEO: Novakov dvadeseti grend slem trofej

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare