Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Napadač Partizana Filip Holender rekao je da očekuje pobedu, ali je naveo da će ekipi nedostajati navijači, kojih neće biti na stadionu zbog koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ:

„Očekujem pobedu, naravno. Teška je utakmica, finale, ali pozitivna su očekivanja. Za mene je negativno što nema navijača, smatram i za sve saigrače, ali moramo da prihvatimo. Već duže vreme je tako, ali ja volim sa navijačima da igram, nadam se što pre“, kaže Holender.

Njegov saigrač Slobodan Urošević dodaje da je crno-belima ostala ta jedna utakmica da sezonu završe na najbolji dostupan način, jer je Zvezda već uzela titulu prvaka.

„Derbi kao derbi, nikada nije bio nešto mnogo otvoren, a pogotovo sada što je nagrada trofej. Mislim da neće biti mnogo lep fudbal, ali mi smo tu da igramo na rezultat“, rekao je Urošević.

Aleksandar Šćekić je takođe ubeđen da će biti težak okršaj u utorak od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“, ali želi da obraduje navijače.

„Idemo da uzmemo taj trofej i zadovoljimo nas i sve naše navijače. U derbiju nema kalkulisanja, najbitnija je pobeda, sve ostalo se ne gleda, zaboravi se posle jednog dana“, kaže Šćekić.

Nemanja Jović podseća da tim Partizana ima još tri dana da se pripremi za Zvezdu, sa kojom je igrao u ligi ove godine i izgubio 1:0.

„Tri dana mirne glave i idemo da dobijemo. Normalno se spremam, kao i uvek. Tu smo, fokusirani smo maksimalno. Jedva čekamo derbi“, rekao je Jović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar