Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Veliko je pitanje sa kojim će snagam Zvezda izaći na teren protiv Makabija

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 21 sat igraju protiv Monaka u prvom kolu Lige Evrope, a još uvek je neizvesno da li će u sastavu crveno-belih biti Mirko Ivanić.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener Zvezde Miloš Milojević je istakao da je Ivanić u konkurenciji za meč, ali je pitanje da li će tim želeti da rizikuje sa njim u postavi.

„Svaki igrač nedostaje. Malo mi je čudno da se uvek priča o ovima koji ne igraju. Kada ne igra Kingsi, što ne igra on, kada ne igra Ivanić, što njega nema. On jeste u konkurenciji, ali pitanje je da li će dobiti još dodavno tri dana, da ne rizikujemo. Ako postoji minimalna šansa da njegovo stanje ne bude gore, biće u sastavu za Monako“, rekao je Milojević.

Dotakao se i Krstičića i Pruceva, koji nisu registrovani za Ligu Evrope, te će svoju šansu čekati u Superligi.

„Krstičić trenutno nije u trenažnom procesu sa ekipom, tako da je bilo nezahvalno stavljati ga u sastav i iščekivati da li bi bio tu. Da je bio zdrav, svakako da bi bio tu. Prucev je mlad igrač, koji prvo treba da dobije šansu u našem prvenstvu da bi računali na njega i u Evropi“.

Zvezda je nedavno prodala Milana Pavkova i Ohija Omoihuanfa, te su sada od napadača na Marakani ostali Aleksandar Pešić i Kalifa Kulibali, koji je nedavno doveden.

„Dva dobra napadača, koje mi imamo u vidu Pešića i Kulibalija jesu dovoljna (da se izgura sezona prim.aut)“.

Istakao je strateg crveno-belih i koje su to mane ekipe Monaka, a pomenuo je i senzacionalnu pobedu Dinama iz Zagreba nad Čelsijem rezultatom 1:0 u okviu prvog kola Lige šampiona.

„Kada oni treba da kontrolišu meč, onda su ranjiviji. Ali ni ekipe koje mogu tranziciono da ih ugroze im ne odgovaraju. Dosta kvalitetnih igrača, ne treba trošiti reči, da igraju u drugoj ligi bili bi u LŠ, ovako nisu uspeli u jakoj konkurenciji. Imamo teren na kojem volimo da igramo, imamo igrače gde smo pričali da je najbolja generacija od 1991. godine, sada ne verujemo da su dobri. Da nisu dobri, ja ne bih bio ovde, već na nekoj plaži. Verujem da ta ekipa ima kvalitet, naravno da vas poljulja da ne uđete u LŠ gde ste očekivali. Ali to je nauk, nema precenjivanja ni potcenjivanja. Evo vam primer komšija iz Zagreba. Ne verujem da su 50 bolji od nas, niti da je Čelsi 50 bolji od Monaka. Treba i malo sreće, a ona mora da se zasluži“.

BONUS VIDEO Koreografija navijača Zvezde, zviždali i himni Lige šampiona pred revanš s Makabijem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar