Boris Kopitović; Foto: FK Vojvodina

Vojvodina je dovela veliko pojačanje, pošto je trogodišnji ugovor sa novosadskom „starom damom“ potpisao potencijalni reprezentativac Crne Gore i doskorašnji član BATE Borisova, Boris Kopitović.

Novi fudbaler Vojvodine rođen je 17. septembra 1994. godine u Podgorici, a u karijeri je nastupao za Budućnost i Mladost iz Podgorice, Hapoel Akru, Čukarički i BATE Borisov.

Kopitović je nastupao za sve mlađe selekcije crnogorske reprezentacije, za A tim upisao je osam nastupa i postigao jedan pogodak.

PROČITAJTE JOŠ

Igra na poziciji štopera i pomoći će ekipi Slavoljuba Đorđevića da učvrsti bedem ispred gola.

„Želim da se zahvalim svim ljudima koji su radili na ovom transferu. Jako mi je drago što sam došao u Vojvodinu, jedan od najvećih klubova u Srbiji, sa velikim renomeom, tradicijom i bogatom istorijom. Takođe, drago mi je što sam ponovo u srpskom fudbalu u kom sam pokazao kvalitet i nadam se da ću opravdati očekivanja svih ljudi u klubu i navijača“, izjavio je na nakon potpisa ugovora novi štoper Vojvodine.

On je podvukao da se fizički odlično oseća i da je na raspolaganju treneru Đorđeviću.

„Bez pauze treniram od januara, stojim na raspolaganju već od danas, a na stručnom štabu je da odluči ko će igrati“, zaključio je Kopitović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar