Filip Kostić Foto: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

Fudbaleski klub Juventus namerava da pojača svoju ofanzivnu liniju, a italijanska štampa javlja da je u njoj Filip Kostić višak.

Kragujevčanin koji je žario i palio u dresu Ajntrahta i doveo ga preko Betisa, Barselone, Vest Hema i na kraju Glazgov Rendžersa, nije preneo isti kvalitet i u Torino.

PROČITAJTE JOŠ:

Zbog toga Italijani pišu da Juventus posle dve godine pokušava da za njega i Artura Mela nađe nove klubove.

Kostić i Melo navodno treniraju odvojeno, a Tijago Mota ne želi da zadrži deo igračkog sastava koji je birao Maks Alegri.

Piše se i da je postojao kontakt između Filipa i Fjorentine, ali da se „viola“ okrenula Robinu Gosensu iz Union Berlina.

Ukoliko Kostić i Melo ostanu u Juventusu do januara, to će ga koštati oko pet miliona evra za plate, pa nije nemoguće da klub razmotri i druga tržišta mimo Evrope.

Pre svega ona u Saudijskoj Arabiji i Turskoj, a Kostić prema tvrdnjama Kalčomerkata „zateže“ i nije prihvatio ponudu Fjorentine i druge predloge.

Kostić je u Juventus stigao avgusta 2022. godine za skoro 15 miliona evra i od tada je na 87 utakmica za Juventus postigao tri pogotka i podelio 15 asistencija.

BONUS VIDEO: Gol Opende za veliki preokret u Leverkuzenu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar