Foto: Starsport

Novi fudbaler Crvene zvezde postao je Irakli Azarov.

Najavljen kao „Herkules“, došao je iz Gruzije, parafirao je saradnju na pet godina, a crveno-beli su konačno doveli nekog ko može da odmeni Milana Rodića.

PROČITAJTE JOŠ:

„Veoma sam srećan što sam ovde i što sam deo velikog kluba. Radiću najbolje da bih pomogao timu da osvoji mnogo titula i bude uspešan i u Evropi“, kaže Azarov.

Možda i ne zna koliko će mu biti veliko breme na leđima, s obzirom na to kako je Rodić igrao svih ovih pet godina. Dugo već na levom beku nema zamene za njega, čega je svestan i sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.

„Želim da vam predstavim naše šesto pojačanje u ovom prelaznom roku, Irakli Azarov, dolazi iz Gruzije, iz Batumija. Ima 20 godina, igra na poziciji levog beka, deficitarna pozicija. Dugo smo tražili nekoga ko može da bude rotacija u paru sa Milanom Rodićem i opredelili smo se za mladog igrača koji igra za reprezentaciju Gruzije“, rekao je Mrkela na predstavljanju igrača.

Opisao je i neke od onoga što su u upravi Zvezde videli kao kvalitete dvadesetogodišnjaka iz Gruzije.

„Napredovao je mnogo u prethodnih godinu dana i nadamo se da će taj napredak nastaviti u Zvezdi. Različita je opcija od Rodića i karakteriše ga pre svega ofanzivna igra. Najjače strane su mu dribling, brzina, pas igra i centaršut. Naš stručni štab će imati mogućnost za jednu drugačiju opciju na poziciji levog beka“, dodao je Mrkela.

Foto: Starsport

Kaže da je njegov tim sada svestraniji i da može na više načina da zapreti svakom protivniku, odgovarajući na pitanje da li je zadovoljan igrom protiv Pjunika. Prokomentarisao je i to da li će biti još pojačanja.

„Za nas prelazni rok nije gotov, sve zavisi od odlazaka“, istakao je Mrkela.

BONUS VIDEO: Augsburg vs Frajburg golovi sa utakmice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar