Foto: EPA-EFE/ALEXANDER HASSENSTEIN

Uprava Intera zainteresovana je za srpskog reprezentativca Filipa Kostića koga želi da dovede na leto.

PROČITAJTE JOŠ

Izvršni direktor „neroazura“ Đuzepe Marota izjavio je da je ekipi potreban novi fudbaler na poziciji levog krila, a da bi u transfer mogao da bude uključen i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić koji će biti ponuđen Ajntrahtu.

Italijanski mediji prenose da je Kostić procenjen na 30 miliona evra što je trenutno previše za Inter, ali da se u Milanu nadaju da bi Ajntraht mogao da spusti cenu ukoliko ponude Perišića u zamenu.

Perišić je u tekućoj sezoni postigao jedan gol na 17 mečeva u Seriji A za Inter, a Bundesliga mu je dobro poznata jer je prethodno nastupao za Bajern, Volfsburg i Borusiju Dortmund.

Filip Kostić jedan je od najstandardnijih igrača Ajntrahta u tekućoj sezoni, a nedavno je upisao i 200. meč u Bundesligi.

Italijanski mediji prenose da se bivši fudbaler Radničkog iz Kragujevca savršeno uklapa u profil igrača kakav voli trener Intera Antonio Konte, pre svega jer igra odlično u oba pravca.

Kostić je u Ajntraht stigao 2018. godine iz Hamburgera, a do sada je postigao 11 golova na 81 utakmici za popularne „orlove“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar