Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Đuzepe Marota, sportski direktor Intera, izjavio je da ne veruje da će napadač Lautaro Martines ovog leta napustiti klub sa "Đuzepe Meace".

O Lautaru se priča i uoči utakmice 35. kola Serije A, između Rome i Intera.

Nemaju, osim prestiža, mnogo razloga da večeras (21.45) „zapinju“ ni Roma ni Inter na Olimpiku. Domaćin je praktično siguran u Ligi Evrope, a gosti u Ligi šampiona. Iks odgovara i jednima i drugima, a kvota je 3,40 – kec je 2,85, a dvojka 2,45.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma – Inter.

Takođe, danima unazad se govori kako će golgeter „nero-azura“ pojačati ekipu Barselone, koja traži zamenu za iskusnog Luisa Suaresa, ali u Inter misle drugačije.

PROČITAJTE JOŠ:

Klubovi su do skora imali priliku da aktiviraju otkupnu klauzulu iz njegovog ugovora, reč je o 111 miliona evra, ali se to nije dogodilo.

Italijanska štampa prenosi kako je Barselona ponudila 70 miliona evra plus dvojicu igrača, Artura Vidala i Žuniora Firpoa, ali u Interu nisu zainteresovani.

Otuda je sportski direktor Intera Đuzepe Marota uveren da 22-godišnji napadač ostaje u Seriji A.

„Glasine o transferu u Barselonu su u izgubljene vakuumu, bitne su činjenice. Jasno je da je Lautaro naš igrač i da nikada nije izrazio želju da nas napusti. Lautaro je ozbiljan momak koji ne dozvoljava sebi da ga zavedu pesme morskih sirena. Prošao je period krize, ali je proteklih nedelja podigao nivo igre i pokazao svoj kvalitet“, rekao je Marota.

Argentinac je ugovorom sa Interom vezan do leta 2023. godine, a na 40 mečeva ove sezone postigao je 18 golova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar