Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Nikola Čolić, momak rođen 2002. godine, mogao bi da bude novi biser Partizana, pošto je dobio šansu da bude sa prvim timom na pripremama za narednu sezonu.

On je istakao da je počeo da trenira sa sedam godina u Sopotu, da bi posle jedne sezone otišao u Rad.

PROČITAJTE JOŠ

Na Banjici je proveo tri godine posle čega je na poziv Dušana Trbojevića i Zorana Mamića stigao u Partizan.

„Iz perioda mlađih kategorija Partizana pamtim dosta pobeda i golova, prvenstveno protiv Crvene zvezde, kao i trijumf i pobedonosni gol protiv Real Madrida. Njega bih posebno izdvojio. Pobede, posebno nad večitim rivalom, mladim fudbalerima dosta znače i daju veliki motiv za dalji napredaak. Od malena se učite da morate da pobedite, učite šta je pritisak, adrenalin i naravno sveti grb“, naveo je Čolić.

Solidnim partijama u prijateljskim mečevima na pripremama je skrenuo pažnju na sebe.

„Dobijam pohvale i krio bih kada bih rekao da mi ne prijaju, ali sam svestan da ovo nije ni zrno mozaika koje moram da popunim i da je predamnom veliki rad, zalaganje i da je fudbal igra u kojoj moraš da si spreman i na aplauze i na kritike. Idem korak po korak, najveća želja mi se za sada ostvarila, da budem prvotimac Partizana. Na meni je sad da se dokažem ,postavim nove ciljeve i verujem da ću se izboriti i da ću ostaviti dubok trag u mom Partizanu“.

Na svojih poziciji, krilnog napadača, u ranijim sezonama je imao od koga da nauči.

„Stvarno dosta odličnih igrača je igralo na tim pozicijama proteklih godina za Partizan. Leonardo je bio tehnički savršen, Bambi Tošić je majstor fudbala, kao i Suma. Lazar Marković takođe. Fića Stevanović je već pokazao koliki potencijal poseduje. Bilo je, a i sad stvarno odličnih fudbalera na toj poziciji“.

Kako je naveo, neverovatan je osećaj igrati sa starijim, iskusnim igračima.

„Igrati zajedno sa ovakvim igračima, biti deo ovakvog tima i to u svom voljenom klubu, to nema cenu! Hvala šefu Miloševiću i upravi kluba na ukazanoj prilici i svim saigračima na fenomenalnoj podršci. Odužiću se, spreman sam!“, zaključio je Čolić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar