Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Eden Azar, fudbaler madridskog Reala, izjavio je da je i pored osvojene titule u La Ligi sa kraljevskim klubom ovo bila njegova najgora sezona u karijeri.

U razgovoru za portal „Frans info“, Azar je priznao da je ove godine imao mnogo problema i da ništa nije išlo kako je planirao.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sigurno je da sam imao najgoru sezonu u karijeri. Bilo je povreda, nadam se da će sledeća sezona biti bolja. Iako ova godina nije bila sjajna za mene, doći ovde i uzeti titulu u prvoj sezoni, teško da sam mogao nešto bolje da poželim. Titulu smo osvojili kao tim, a ja sam na individualnom planu imao stvarno najgore trenutke u karijeri“, rekao je Belgijanac.

Inače, Real je proslavio titulu, vratio se na tron posle dve sezone, i gostovanje Leganesu (21.00) je prilika da odigra opušteno za svoju dušu. Dvojka je 2,05, ali golovi deluju sigurnije – 3+ je 1,75, a GG3+ 2,10.
Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Leganes – Real Madrid.

On još nije stopostotno spreman da zaigra, tako da neće igrati ni protiv Leganesa u poslednjem meču u La Ligi.

„Bila je ovo čudna sezona, svašta se dešavalo. Na kraju je ispalo dobro, ali mislim da može biti i bolje ako preskočimo Mančester siti u Ligi šampiona. Sledeći trofej je pehar UEFA, mada znam da će to biti teško ostvarivo, jer igramo protiv Sitija koji ima prednost iz prvog meča od 2:1 i jako dobar tim“, zaključio je fudbaler Reala.

On je ove sezone na 21 utakmici postigao jedan gol.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar