Foto: Starsport

Sledi borba za Evropu.

Trener fudbalera Partizana Ilija Stolica je na konferenciji za medije nakon poraza od Novog Pazara u okviru 4. kola Superlige Srbije da njegova ekipa što pre mora da se otrezni jer je očekuju izazovi u Evropi.

PROČITAJTE JOŠ...

Crno-beli u prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv kiparskog AEK-a u Larnaki (četvrtak, 4. avgust, 17.30) ulaze posle pet osvojenih bodova u četiri kola Superlige i bez datog gola na poslednje dve utakmice.

„Za nas je ovo loš start prvenstva. Sve je do nas. Niko drugi neće da nam pomogne. Moramo radikalno da sečemo stvari. Čeka nas Evropa. Nemamo vremena da spuštamo glavu. Moramo debelo da porazgovaramo, analiziramo, otreznimo se što je pre moguće. Ovo što nas čeka u Evropi je najvažnije za klub“, izjavio je Stolica na konferenciji za medije u Novom Pazaru.

Trener kluba iz Humske čestitao je domaćinu na zasluženom trijumfu.

„Čestitam Novom Pazaru i kolegi Gaćinoviću na pobedi. Surovo smo kažnjeni iz jedine ozbiljne greške na utakmici. Sve smo pokušali sa igračem manje, da postignemo gol i okrenemo rezultat, izvlačili maksimum, ali nažalost nije nam se dalo da postignemo makar jedan gol“, rekao je Stolica.

Partizan nakon četiri kola ima sedam bodova manje u odnosu na Crvenu zvezdu, koja je protiv Radnika iz Surdulice slavila sa 6:0.

BONUS VIDEO Partizan predstavio novu garnituru dresova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare