Igor Duljaj Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Stigao je odgovor iz tabora crno-belih.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraće 171. večiti derbi u sredu od 18 časova, a o meču je dan ranije govorio i trener crno-belih Igor Duljaj.

Imao je Partizan šest bodova prednosti neposredno pred početka decembra, ali je lošim partijama izgubio tu prednost i sada zaostaje dva boda za večitim rivalom.

PROČITAJTE JOŠ

Neposredno pred derbi osvanula je izjava veziste crveno-belih Marka Stamenića, koji tvrdi da Partizan ima pomoć sudija od početka sezone.

Sa druge strane, fudbaler crveno-belih Osman Bukari je rekao da Zvezda može da dobije sa tri razlike, a Duljaj je to prokomentarisao na konferenciji.

„Mlad igrač, ima perspektivnu karijeru ispred sebe, a suđenje, niti bilo kakve komentare te vrste, ne komentarišem. Bukari je iskusniji, sa dosta utakmica u nogama, ako je Bukari rekao da će da dobije sa tri razlike. Sportski je reći i hrabro, ali sve je to sport, fudbal, niko ne mora da se ljuti šta je ko rekao iz Zvezde. Tamo imamo Dragovića, znam ga iz Kijeva dok sam bio u Šahtjoru, a on igrao u Dinamu. Kvalitetan čovek, nekad viđam i mladog Mijatovića… Nema potrebe da se diže tenzija, ovo treba da bude sportska priča i sportska borba na terenu, da na kraju pružimo ruke jedni drugima“, rekao je Duljaj.

BONUS VIDEO Asistencija Đokereša za Pedra i 2:0 za Sporting

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar