Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Duljaj neće moći da računa na napadača.

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je na konfereciji za medije pred utakmicu sa ekipom TSC-a, da veruje da će publika imati šta da vidi na ovom meču.

Pročitajte još

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole u subotu 25. novembra od 18:30 časova gostuju u Beogradu ekipi Partizana u derbiju 16. kola Superlige Srbije.

Duljaj neće moći da računa na Ksandera Severinu, koji je ove sezone jedan od ključnih igrača crno-belih.

„Najveća enigma je Mihajlo Ilić, zbog udarca u stopalo nije trenirao poslednja dva dana, čekam vesti da li će danas. Osim toga, i Severina je ispao iz tima. Ukoliko Ilić ne bude igrao, moram da menjam neke stvari što se tiče izbora u napadu, jer je nama štoper bonus. Ako Mihajlo može onda znam tim. U suprotnom moram da menjam. Naravno dan nam znače svi, ali ne možemo sad da plačemo i kukamo“, istakao je Duljaj i dodaje da očekuje tešku utakmicu.

Partizan je trenutno prvi na tabeli sa 40 bodova, dok je TSC treći sa 26.

„Verujem da će publika imati šta da vidi, jer i Partizan i TSC neguju napadački fudbal. Nadam se da ćemo kreirati više šansi od rivala. Želeo bih da navijači dođu u što većem broju, za nas je bio šok kad smo ih onoliko videli protiv Čukaričkog na našem stadionu. Stvarno su nam potrebni. Ne znam kako ko shvata moje reči, ali navijači su stvarno naš vetar, naš stit, mnogo znače ekipi. Znam da ne dolaze zbog besplatnog ulaza, već što žele kvalitetan fudbal. Samo neka dođu, imaće šta da vide, bez obzira na vremenske uslove“, izjavio je Duljaj.

Potom se osvrnuo na kvalitete protivnika.

„Ima dosta kvalitetnih pojedinaca, poput Cvetkovića, Milovanovića, Ćirkovića, Đakovca ili Đorđevića, ali je najjače oružje trener Žarko Lazetić. Ljudi u klubu ga bolje poznaju od mene, jer nisam bio u klubu dok je on radio kod nas, ali znamo njegov stil. Lazetić ne odstupa od načina igre bez obzira na protivnika, suprostavio se i ekipama u Evropi, kao i Crvenoj zvezdi, ranije sa nama“, zaključio je Duljaj.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar