Ibrahimović Hamarbi
Foto: EPA-EFE/Henrik Montgomery

Pandemija koronavirusa zaustavila je fudbalska prvenstva širom Evrope i mnogim fudbalerima otežala održavanje forme u nesvakidašnjim uslovima.

Brojne države donele su meru ograničenog kretanja i održavanja javnih skupova što je fudbalere odaljilo od terena, a tako je i u Italiji, ipak Zlatan Ibrahimović pronašao je način da bude uz fudbal.

PROČITAJTE JOŠ

Iskusni napadač vratio se u Švedsku gde provodi vreme sa porodicom, a formu održava u redovima Hamarbija koji nije prekinuo treninge prvog tima.

„Zlatan je u svom domu u Stokholmu sa porodicom tokom prinudne pauze u evropskom fudbalu, a tokom boravka u Švedskoj poželeo je da opet dodirne loptu“, rekao je Jesper Janson, strateg Hamarbija za zvanični sajt kluba i dodao:

„Ibrahimović je naravno dobrodošao na naše treninge, ali ostaje da vidimo šta će se dešavati u budućnosti“.

Ibrahimović se zimus vratio u evropski fudbal prelaskom iz LA Galaksija u Milan sa kojim je potpisao šestomesečni ugovor.

Tokom zime Ibrahimović je uložio novac u Hamarbi, što je prilično razljutilo navijače Malmea u kojem je golgeter počeo karijeru i ispred čijeg stadiona je postavljena njegova statua.

Ibrahimović
Foto: Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram