Foto: EPA-EFE/Ronald Wittek

Na meti žestokih kritika.

Najpoznatija navijačica Ivana Knol trenutno boravi u Londonu i tamo je prava atrakcija koja na svakom koraku mami uzdahe muškaraca, a na društvenim mrežama nastavlja da objavljuje provokativne fotografije.

Ivana se proslavila još 2018. na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ali je svoj vrhunac doživela u Kataru, gde je sa tribina bodrila Hrvatsku. Zbog svog atraktivnog izgleda i prilično oskudne odeće koju je nosila, stekla je ogromnu popularnost širom sveta.

PROČITAJTE JOŠ

Ovo je pomoglo Ivani da stekne milione novih pratilaca. Ona nastavlja da pozira u seksi izdanjima za svoje profile na društvenim mrežama, ali je u poslednje vreme kritikovana jer su mnogi primetili da koristi fotošop.

Izgleda da se sada zanela, pa je napravila veliku grešku. Naime, na jednoj od fotografija koje je objavila jasno se vidi da je korišćen fotošop, jer joj glava u poređenju sa ostatkom tela izgleda kao mermer.

„Zar ja nisam jedini koji vidi da nešto nije u redu sa proporcijama?“, „Hoće li te taj policajac uhapsiti zato što ti je glava premala i ne pristaje ostatku tela?“, „Zašto joj je glava tako mala?“, „Fotošop je pogrešio“, napisali su joj pratioci, nakon što su primetili da nešto nije u redu.

Ivana je u fotošopu smršala i produžila noge, suzila struk, istakla zadnjicu i, iz neshvatljivog razloga, smanjila glavu.

Nedavno se Hrvatica na gala zabavi britanskog modnog magazina „Vogue“ pojavila u beloj providnoj haljini ispod koje su se nazirale gaćice.

Njeni pratioci bili su oduševljeni njenim fotografijama. Kao i uvek, pljuštali su komentari na Ivanin izgled i ona je svojim outfitom ponovo sve ostavila bez teksta.

BONUS VIDEO Nedimović ili Vidić? Pitali smo građane ko bi bolje vodio srpski fudbal (ANKETA)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar