Holender: Fenomenalno iskustvo, želimo u Evropu

Fudbal 12. jul. 202116:28
Podeli:
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaler Partizana Filip Holender pridružio se crno-belima nakon reprezentativnih obaveza na Evropskom prvenstvu.

PROČITAJTE JOŠ...

Dok su fudbaleri Partizana prošli pripremi deo u sportskom centru Teleoptik, a potom i u Sloveniji, reprezentativac Mađarske bio je sa svojom nacionalnom selekcijom na Evropskom prvenstvu.

„Bilo je to za mene jedno fenomenalno iskustvo. To je ogroman turnir, visokog renomea i celo Evropsko prvenstvo, počevši od samih priprema na kojima sam bio dve nedelje pa do prve utakmice, su bile veoma uzbudljive. Voleo bih, naravno, da sam mogao da uđem i igram, ali mi je svakako velika čast što sam bio deo tako velike ekipe“, rekao je Holender za klupski sajt.

Holender je istakao da se dobro oseća, a osvrnuo i na dolazak Rikarda Gomeša u Humsku

„Imao sam vremena da se odmorim. Sa individualnim, odnosno kondicionim treninzima, sa Mišom Filipovićem krenuo sam 9. jula, čim se ekipa vratila sa priprema u Sloveniji. Odlično se osećam. Pratio sam i dolazak Rikarda, utakmice u Sloveniji, ali i njegove golove koje je ranije davao, dok je bio u Partizanu. Srećan sam što je tu, vidi se da je odličan igrač. Mnogo će nam značiti“.

Takmičenje u Superligi crno-beli počinju protiv Proletera u Novom Sadu 17. jula, a u narednom kolu rival im je Vojvodina.

„Prve dve utakmice igramo na strani, a u međuvremenu imamo i prvu utakmicu Lige konferencija. Ja ću se lično truditi da se što bolje uklopim, iako sam tek došao posle Evropskog prvenstva i nisam prošao pripreme u Sloveniji, ali je važno da je ekipa spremna. Sada polako da uđemo u ritam i daće Bog, dobro startujemo i igramo Evropu što duže“, zaključio je Holender.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar