Erling Braut Holan
Erling Braut Holan; Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Barselona je pronašla igrača oko kog će graditi budućnost. Nažalost, on sada nastupa za Borusiju iz Dortmunda, pa je neophodno da ga najpre dovede. Erling Braut Holan je zbog toga odlučio da gigantu postavi uslov.

PROČITAJTE JOŠ

Barselona je započela pregovore sa superagentom Minom Rajolom, čiji je klijent norveški napadač.

Kako otkriva katalonski „Sport“ Holanovo okruženje uverava Barselonu da novac nema presudnu ulogu u izboru novog kluba, već da će Norvežanin birati najbolji projekat.

Barselona želi da od Holana napravi novu veliku zvezdu kluba, a Ćavi ga navodno već vidi kao igrača oko kog će formirati tim.

Holanov uslov je da Barselona izbori plasman u Ligu šampiona kako bi došao. To neće biti nimalo lak zadatak jer je Barselona trenutno osma na tabeli i ima pet bodova manje od Atletiko Madrida koji zauzima četvrtu poziciju, poslednju koja vodi u Ligu šampiona.

Iz Barselone tvrde da imaju novac da dovedu Holana uprkos ogromnoj finansijskoj krizi u kojoj se nalazi klub. Očekuje se da čitava operacija (odšteta za Borusiju, plata i provizija za agenta) koštaju više od 200 miliona evra, a Katalonci su pronašli investicione fondove koji su spremni da sponzorišu ovaj transfer.

BONUS VIDEO Gol Dušana Vlahovića protiv Katara

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar