Anamarija Prodan
Foto: Screenshot Instagram anamariaprodanreghecampf's profile picture anamariaprodanreghecampf

Anamarija Prodan nije očekivala da će joj jedan decembarski dan prirediti ovakav šok. Na internetu su se pojavile njene obnažene fotografije.

PROČITAJTE JOŠ

Ova Rumunka je možda i najpoznatija menadžerka u svetu fudbala, a navijači u Srbiji su je dobro upamtili kada je učetvovala u dolasku Gabrijela Enakea u Partizan.

Rumunski mediji su preneli da su se njene eksplicitne fotografije nastale tokom septembra, a ona ih je slala tadašnjem suprugu Laurensiu Regenkampfu (venčali se 2008. godine).

Na fotografijama se vidi kako pozira naga ispred ogledala, a i dalje ih je moguće pronaći na internetu.

„Znam ko je pustio ove fotografije. Znam kako su dospele u štampu, ko ih je distribuirao. Ali, nema veze. Moji advokati su već uzeli stvar u svoje ruke“, rekla je Anamarija u izjavi za portal „Click“.

Ona je bivša Plejboj zečica, a upravo je ovaj portal objavio i njene obnažene fotografije.

Prodan je postala poznata i po čuvenoj izjavi o slikanju bez ičega na sebi.

„Ne vidim ništa loše u fotkanju za časopis za odrasle i čak bih pustila svoju ćerku da to uradi ako želi“, rekla je Prodan.

Ova 46-godišnjakinja je pre 13 godina odlučila da se slika za poznati svetski magazin i od tada je njena popularnost naglo skočila.

Jednom prilikom je priznala da je muškarci žele iz dva razloga. Jedan je zato što bi mogla da im pomogne u fudbalskom svetu, a drugi jer žele da je odvedu u krevet.

Često je zovu „kraljicom fudbala“, a od 2012. do 2016. godine je četiri puta proglašena za najboljeg menadžera u Rumuniji.

Ona je prodala Nikolaea Stančua iz Steaue u Anderleht za devet miliona evra, a bila je i menadžer Adrijanu Mutuu.

BONUS VIDEO Ronaldov izliv besa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare