Entoni Marsijal Foto: EPA-EFE/Michael Steele/NMC/Pool

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su danas na svom terenu Šefild junajted sa 3:0, u utakmici 31. kola Premijer lige.

PROČITAJTE JOŠ

Sva tri pogotka za Junajted postigao je Entoni Marsijal, u sedmom, 44. i 74. minutu. Marsijal je prvi igrač Junajteda koji je postigao het-trik još od sezone 2013/14. Junajted je upisao 13. pobedu u šampionatu i peti je na tabeli sa 49 bodova, dok je Šefild osmi sa pet bodova manje.

Isti broj bodova kao Junajted ima i Vulverhemtpon koji je danas na svom terenu pobedio Bornmut sa 1:0. Strelac jedinog gola na meču bio je Raul Himenes u 60. minutu. Vulverhempton je šesti sa 49 bodova, dok je Bornmut na 18. poziciji sa 27 bodova.

Jedan gol za pobedu bio je dovoljan i Evertonu protiv Noriča u gostima, a strelac tog pogotka bio je Majkl Kin u 55. minutu. Everton je trenutno deseti na tabeli sa 41 bodom, dok je Norič poslednji sa 20 bodova manje.

Fudbaleri Njukasla i Aston Vile odigrali su nerešeno 1:1. Dvajt Gejl doneo je prednost Njukaslu u 68. minutu, a izjednačio je Ahmed el Muhamadi u 83. minutu. Ekipa Njukasla je 13. na tabeli Premijer lige sa 39 bodova, dok je Aston Vila pretposlednja sa 27 osvojenih bodova.

Foto: Printscreen

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram