Foto: Starsport

Arbitar koji je delio pravdu u finalu Kupa Srbije Danilo Grujić, pričao je kako je doživeo odlučujući meč na niškom "Čairu", u kojem je Vojvodina posle boljeg izvođenja penala pobedila Partizan.

Iskusni sudija je u opširnom intervjuu za Sportski Žurnal izneo impresije, a u centru pažnje našao se temperametni trener Vojvodine Nenad Lalatović, koji je konstantno na meti navijača Partizana.

PROČITAJTE JOŠ

Na konkretno pitanje šta je u analizi očekivao od Nenada Lalatovića, arbitar Grujić je odgovorio:

„Bukvalno, sve viđeno. Psihološki smo skenirali trenera Vojvodine, očekivane provokacije s tribina. Prihvatili smo njegovo ponašanje, uz dozu strpljenja. Spremili smo se i reagovali u interesu utakmice“.

Grujić ističe da nije razmišljao da isključi trenera Vojvodine.

„Nije upotrebio nijednu ružnu reč. Da je bilo tako, sigurno bi i trener Vojvodine završio na tribinama“, rekao je Danilo.

Otkrio je iskusni arbitar i koji fudbaler ga je iznenadio ponašanjem na terenu, dok je jednog aktera finala izdvojio kao neverovatnog profesionalca.

„Nisam očekivao nervozu od Natha. S druge strane, Nikola Drinčić je ljudina, profesionalac. Nikada nijednu ružnu reč nisam čuo od Nikole. Čak ni u finalnoj utakmici“, rekao je za Žurnal Danilo Grujić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar