Foto: EPA-EFE/LARS BARON

Informaciju da će Marko Grujić uskoro ponovo biti deo reprezentacije Srbije prate i spekulacije o tome gde će nastaviti karijeru.

Vezista koji je i dalje pod ugovorom sa Liverpulom se pridružio ekipi na pripremama u Austriji, ali se ne očekuje da će ostati deo tima koji je protekle sezone postao šampion Premijer lige.

PROČITAJTE JOŠ

Nemački mediji prenose da je Grujić voljan da ostane član Herte, kluba u kom je odigrao odlične dve sezone i potvrdio da ima mogućnost da postane veliki igrač.

Što je i najavljivao u tinejdžerskim godinama u Crvenoj zvezdi, zbog čega je Liverpul i odlučio da plati obeštećenje za njega.

Bild navodi da je Herta navodno spremna da otkupi Grujićev ugovor i da završi sa njegovim dvogodišnjim pozajmljivanjem.

Ističe se i da trener Liverpula Jirgen Klop želi izbliza da vidi napredak potencijalnog reprezentativca Srbije zbog čega ga je i uvrstio u spisak igrača koje je poveo na pripreme.

„Ukoliko Grujić ne bude uvideo da ima budućnost u Liverpulu želeo bi da se vrati u Hertu. O tome odlučuje Klop, ali Grujić želi da ima stabilnu minutažu u narednoj sezoni i ako ne bude to imao u Liverpulu voleo bi da se vrati i Hertu. U Berlinu je već kupio stambeni objekat i naučio nemački jezik“, ističe Bild.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare