Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Miodrag Grof Božović, nekadašnji trener Crvene zvezde koji se nedavno razišao s Krila Sovjetovom, pričao je o prelaznom roku na "Marakani", o dolasku Kataija i Kange, kojeg još samo potpis deli od ponovnog oblačenja crveno-belog dresa.

Iskusni strateg je otkrio da se čuje povremeno sa Gaboncem, dok je s momkom iz Srbobrana izgubio kontakt, s obzirom na to da je Katai bio u Americi, a Grof u Rusiji.

PROČITAJTE JOŠ

„Nije me iznenadilo da su se vratili u Crvenu zvezdu, jer su ostavili odličan utisak u prvom periodu. Katai ima sve kvalitete koje bi trebalo da ima igrač na njegovoj poziciji. Izvanredan završni pas, dribling, udarac i levom i desnom nogom. Pitanje je samo šta hoće, ali nesumnjivo je ekstra kvalitet. Bilo je situacija da me iznervira na treningu, ali to se dešava. Posao je da izvučete najbolje iz igrača, a nekada njima u takvim trenucima nije jasno zašto mu se govori. Dok je bio u Zvezdi, Katai je pokazao delima da nisam džabe pričao o njegovim kvalitetima“, rekao je Miodrag Božović za Žurnal.

Pročitajte još: Česi otkrili šta je Zvezda dala Kangi što Sparta nije

Osvrnuo se bivši trener Zvezde i na Gelora Kangu, kojeg je upravo on doveo na „Marakanu“.

„Kanga je kod mene izgrao izvanredno, ostaje u prvom planu onaj nezasluženi crveni karton protiv Ludogoreca. Svi su ga gledali po tome. Njegovi kvaliteti nikada nisu bili sporni, može mnogo da pomogne Zvezdi. I kod Milojevića je bio jedan od najzaslužnijih za ulazak u Ligu Evrope. Sigurno da je poneo lepe uspomene“, izjavio je Grof.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar