Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Možda Kristijano Ronaldo nije zapevao, ali jesu srpski navijači i to na račun sudija, pogotovo linijskog, koji nije video da je lopta prošla gol-liniju u nadoknadi vremena, pa je ostalo Srbija - Portugal 2:2.

Vodili su gosti na stadionu „Rajko Mitić“ posle poluvremena sa 2:0, ali „orlovi“ Dragana Stojkovića Piksija, koji je hrabro izašao s ofanzivnom postavom, znali su da se odupru.

PROČITAJTE JOŠ

Rekorder Aleksandar Mitrović prepolovio je zaostatak, dok je Filip Kostić krunisao sjajnu akciju i majstoriju Nemanje Radonjića za 2:2 u 60. minutu.

Slutilo je na preokret Srbije, ali je i ceo plen mogao da ode u Portugal, pogotovo u sudijskoj nadoknadi vremena kada su viđene nesvakidašnje scene.

Kristijano Ronaldo je iskosa sa desne strane kaznio loše izletanje golman Dmitrovića, nakon čega je Stefan Mitrović izbacio loptu. Potom još jednom sa gol-linije…

Deluje da je lopta prilikom šuta Ronalda ipak prešla gol-liniju, pa se besni kapiten Portugala bunio kod sudije Makelija, bacio i kapitensku traku i napustio teren.

Sve to dovelo je do urnebesnih reakcija na društvenim mrežama, pa je Nemanja Nedović „zamolio“ da se gol-linija pomerio malo ulevo, dok je Timbe, nekadašnji član grupe „Bad Copy“ poručio pesmu za linijskog sudiju koji je prevideo pogodak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar