Geret Bejl/Foto/EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Da li ovo znači da će tamo i ostati?

Kardif, klub koji se takmiči u engleskom Čempionšipu, mogao da od sledeće sezone da bude jači za doskorašnjeg fudbalera Real Madrida Gereta Bejla.

PROČITAJTE JOŠ:

Velšanin se, kako navodi Vels onlajn, u sredu pojavio na prvom okupljanju ekipe pred narednu sezonu.

Kako navode mediji u Velsu, Bejl je u „Glamorgan centru“ boravio i kod fizioterapeuta nacionalnog tima, ali spekuliše se da je iskoristio priliku i da razgovara sa čelnicima Kardif sitija.

Pored Bejla, engleskog drugoligaša mogao bi da pojača i vezista Aron Remzi koji je i ponikao u redovima Kardifa.

Geret Bejl profesionalnu karijeru počeo je u Sautemptonu, odakle je prešao u Totenhem. „Pevci“ su ga 2013. prodali Realu iz Madrida, a Velšanin je tamo osvojio pet trofeja Lige šampiona, tri titule prvaka Španije, tri Svetska prvenstva za klubove i Kup kralja.

Kardif još uvek nije zavnično potpisao ugovor sa Bejlom, ali ne bi bilo iznenađenje da se to uskoro desi.

Prema pisanju ostvrvskih medija, Bejl se finansijski obezbedio tokom karijere, te mu ta strana be bi bila problem. Pored toga pokazao je da nema preteranih takmičarskih ambicija, jer je osvojio veliki broj trofeja u klupskom fudbalu.

Bejl je nedavno bio lider u reprezentaciji Velsa, koju je doveo do plasmana na Svetsko prvenstvo prvi put od 1958. godine.

Već godinama važi za omiljenu ličnost u Velsu, a ukoliko odluči da sada potpiše za Kardif nema sumnje da će postati nacionalni heroj.

BONUS VIDEO Het-trik Kristijana Ronalda za Mančester junajted protiv Totenhema

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar